Nieuwe webshop voor sportondernemers

vrijdag 27 december 2013

Jouwsportzaak.nl is een nieuwe webshop voor sportondernemers aangesloten bij Euretco. De webshop wordt op korte termijn gelanceerd en de retailserviceorganisatie hoopt in maart 35 ondernemers op het platform te hebben aangesloten. Dat meldt RetailNews.

Volgens general manager RSO sport Emiel Poeisz is de nieuwe webshop 'een stap voorwaarts' in Euretco's dienstverlening. De organisatie draagt de verantwoordelijkheid voor de technische en marketingaspecten van het platform. "Wij zorgen voor een goede mix tussen het risico dragen van de voorraad, het online zichtbaar zijn en goede afspraken met leveranciers," zegt Poeisz.

Euretco voert de sportformules Intersport, Runnersworld en Coach die ieder een eigen webwinkel hebben. In februari maakte de organisatie bekend de sportformules fors te willen uitbreiden. Ruud Morien werd aangesteld om nieuwe ondernemers te werven en op zoek te gaan naar winkelpanden. Euretco heeft Sportpoint ingevoerd als keurmerk voor samenwerkende zelfstandige ondernemers. In Nederland zijn daar 180 winkels bij aangesloten.