Nominaties Thuiswinkel Awards bekend

maandag 10 maart 2014

Wehkamp.nl is genomineerd voor de Beste Webwinkel van Nederland award. De webshop neemt het op tegen Bol.com, Coolblue.nl en Independer.nl.

Dat heeft Stichting Nationale Thuiswinkel Awards vandaag bekend gemaakt. De winnaar wordt op 27 maart bekendgemaakt tijdens de jaarlijkse Thuiswinkel Awards in Noordwijk op basis van het oordeel van een online consumentenpanel van GfK.

Naast de prijs voor beste webshop reikt Thuiswinkel ook awards per webshopcategorie uit. MissEtam.nl, Wehkamp.nl en Kleertjes.com zijn genomineerd voor de Thuiswinkel Publieksprijs XL Mode. Zij kwamen respectievelijk als beste uit de bus in de subcategorieën Damesmode, Herenmode en Baby & Kind. Wehkamp.nl won ook in subcategorie Schoenen.

In de categorie Beste Startende Webwinkel zijn mannenwebshop Houseofeinstein.com en bikiniwebwinkel Silkandbeach.com genomineerd. Wehkamp.nl komt ook in aanmerking voor de prijs voor Beste Mobiele Webwinkel.

De prijsuitreiking is een initiatief van Thuiswinkel.org, de belangenvereniging voor webshops. Webwinkels met een jaaromzet van meer dan 4 miljoen euro komen in aanmerking voor de prijs. De winnaar van de Vakprijs Beste Webwinkel van Nederland wordt afgevaardigd voor de European E-commerce Awards op 17 juni in Barcelona.