Onderneem online met Twisz.nl, tijdelijk 30% korting

dinsdag 04 februari 2014

Er is een nieuw initiatief voor retailers op de Nederlandse markt. Twisz.nl biedt winkeliers een fullservice platform aan. Hiermee onderneemt u online zonder verantwoordelijkheid te dragen over de rompslomp die een webshop normaal gesproken met zich meebrengt.

Op Twisz.nl verkoopt u via een persoonlijke en veilige backoffice gemakkelijk online met minimale en eenvoudige handelingen. In tijden dat webshops aan populariteit winnen, prijsvechters toenemen en klanten op regenachtige dagen winkelstraten overslaan, kan aansluiten bij Twisz.nl net het verschil maken.

Sluit u voor 1 maart aan en betaal het eerste half jaar slechts 35,- euro in plaats van 49,99 per maand aan abonnementskosten.

Alles verzorgd

“Wanneer een winkelier zijn producten bij Twisz.nl online zet, verzorgen wij de fotografie en productverrijking”, zegt Sander Peeters, Founder van Twisz.nl. “Het enige wat de retailer te wachten staat, is het verzilveren van de verkoop door het product in een verzendzak te stoppen en het naar de klant op te sturen. Twisz.nl biedt een gedeelde marketing waar iedereen op meelift. We verzorgen commerciële uitingen bij landelijke media en zetten Google in op onze pijlers.”

Twisz.nl voor u

“Twisz.nl onderscheidt zich door een platform te bieden waarbij alle verkopen onder de naam Twisz.nl vallen en consumenten te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. Hierdoor wordt de winkelier niet gestoord door vragen en wordt hij ontzien in het retourproces. Ons belangrijkste product is de retailer service bieden. Omdat Twisz.nl ook het administratieve aspect van online ondernemen regelt, blijft u focus bij de fysieke winkel.”

Een half jaar lang 30% korting op uw abonnement

Om eenvoudig online te ondernemen met Twisz.nl betaalt u normaal gesproken 49,99 per maand. Wij bieden eenmalig een korting aan van 30% op het eerste half jaar. Ontvang onze informatiemap of maak een afspraak met een van onze medewerkers.

Wilt u meer informatie ontvangen, laat dan uw gegevens achter op www.mijntwisz.nl, mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken of bel naar 013 211 18 40