Ook Victoria Beckham cancelt show NYFW

dinsdag 11 februari 2014

Na Rachel Zoe heeft ook Victoria Beckham een van haar twee shows tijdens New York Fashion Week afgelast. De modeshow van Beckham’s tweede lijn Victoria, Victoria Beckham zou gisterochtend plaatsvinden, maar is geannuleerd omdat de nieuwe collectie nog niet klaar is.

Victoria, Victoria Beckham wordt doorgaans de dag na de presentatie van haar hoofdlijn op zondag gepresenteerd. Een woordvoerder van het merk heeft laten weten dat de collectie niet tijdens deze modeweek onthuld zal worden. De ontwerpster en haar team zijn nog bezig met de creatieve afronding.

Rachel Zoe liet vorige week ook weten het niet te redden om te showen tijdens de modeweek in New York. De styliste is net bevallen van haar tweede zoon en is daarbij te druk met haar mediabedrijf.

Modeontwerpster en voormalig model L’Wren Scott kondigde vanmorgen aan haar show tijdens London Fashion Week te cancelen wegens productievertragingen. In plaats daarvan wordt de nieuwe herfst/wintercollectie gepresenteerd via social media en in de showroom.