Plaats nu stage vacatures en vind internationaal top talent

woensdag 15 januari 2014

Voor aankomend stage seizoen, dat begint vanaf januari tot en met mei, zijn nu duizenden ambitieuze  studenten wereldwijd opzoek naar een uitdagende stageplek.

Meer dan 60.000 modestudenten gebruiken maandelijks de FashionUnited vacaturebank bij hun zoektocht naar een stage.
Om vraag en aanbod te faciliteren tussen studenten en het bedrijfsleven stuurt FashionUnited tijdens het stage seizoen een speciale mailing naar de top 200 modescholen wereldwijd met daarin geselecteerde stage vacatures. Op deze manier brengt FashionUnited stage vactures onder de aandacht bij internationaal top talent.

“Binnen Shoeby en Lake Side zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste en gedreven studenten met een passie voor en hun ambities in fashion retail. Of het nu gaat om een stage in Styling, Inkoop tot aan Concept, Marketing of Visual Merchandise: FashionUnited vergroot als hét platform binnen de modebranche de kans op het maken van een succesvolle match en vervullen van een uitdagende stageplaats!” Svenja Roos, recruiter bij Shoeby.

Gebruik net als honderden andere modebedrijven de vacaturebank van FashionUnited voor het vinden van talent.

Plaats hier een stageplaats

Meer weten over het internationale modeonderwijs of de partner-scholen waar FashionUnited nauw mee samen werkt? Kijk op www.FashionUnited.com/education