Rhenus Fashion Logistics' visie op fashion logistiek en warehousing: betrouwbaar en innovatief

woensdag 19 februari 2014

In de fashionbranche draait het elke dag opnieuw om details en snelheid. U wilt snel de juiste kleding in de bestelde hoeveelheden ontvangen en kunnen uitleveren. Dat betekent ook dat u hiervoor de juiste voorwaarden moet scheppen én over inzicht in de keten moet beschikken. Weten welke aantallen artikelen wanneer arriveren is eveneens een absolute voorwaarde. Toch hoeft u zich geen zorgen te maken over de logistiek die hiervoor nodig is, die zorg en handelingen nemen we u als Rhenus Fashion Logistics graag uit handen.

Het toegewijde team van Rhenus beschikt over fashion-DNA én ruim 34 jaar ervaring in de fashionbranche waardoor u in ons een betrouwbare partner treft. We zien als logistiek dienstverlener veel kansen om u te assisteren in uw ambitie om te groeien in de fashionbranche en beschikken over de juiste middelen om u goed te kunnen bedienen en adviseren.

De fashionbranche is volop in beweging. Zo signaleren we onder meer een veranderend consumptiegedrag, de behoefte om sneller op trends in te spelen en artikelen zowel online als in traditionele winkels aan te bieden. Als Rhenus passen we continue onze dienstverlening aan op de ontwikkelingen en trends in de markt voor transport en logistiek. De combinatie van standaard fashion logistiek én e-fulfilment is geen bedreiging, maar biedt juist kansen. Cross-channel werken maakt uw keten flexibeler en biedt gelegenheid om goederenstromen te bundelen waardoor een win-win situatie ontstaat.

De kans bestaat dat uw logistiek en warehousing sneller, flexibeler of goedkoper ingericht kan worden. Daarom dagen we u graag uit om uw situatie en business case gezamenlijk te evalueren. Of u nu behoefte heeft aan standaard logistieke- of warehouse activiteiten of aan specialistische handelingen die we vanuit een van onze locaties voor u kunnen verzorgen, we zijn er zeker van dat we u toegevoegde waarde kunnen bieden. Daardoor kunt u zich concentreren op het ontwerpen van uw collecties alsmede de sales en service aan de belangrijkste partij in de markt, namelijk uw klant.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken of telefonisch op 010-283 1750.

- Ingezonden mededeling -