Rhenus Fashion Logistics zorgt voor “vliegensvlug” transport vanuit Turkije

woensdag 23 april 2014

Turkije biedt u, als fashionbedrijf, enorm veel voordelen. In vergelijking met bijvoorbeeld China, ligt Turkije voor Nederlandse ondernemers als het ware om de hoek. Door gebruik te maken van de near sourcing mogelijkheden die dit land biedt, verbetert u de snelheid van leveringen in uw fashion supply chain. Uw logistieke proces kan immers hét verschil maken tussen het succes van uw bedrijf of dat u steeds achter de feiten blijft aanlopen in deze snelle branche.

Expressdienst

Daarbij helpen onze fashionspecialisten u graag, bijvoorbeeld via onze snelle wegtransportdienst die Rhenus Fashion Logistics biedt waardoor u gebruik maakt van een expressdienst voor de prijs van een standaard transport. Zowel uw verpakte als hangende kleding is slechts 3 tot 4 dagen vanuit Turkije onderweg naar Nederland. Dit zorgt ervoor dat u zich alleen bezig hoeft te houden met uw core business.

Groei

Uw transporten die wij op zaterdagnacht vanuit Turkije laten vertrekken, arriveren dinsdagnacht in Nederland. U kunt op woensdag over de ingeklaarde goederen beschikken, waardoor u in de gelegenheid wordt gesteld de kleding voor aanvang van de weekendverkopen in de winkels of webshop te hebben liggen. We zijn ervan overtuigd dat we hiermee een efficiënt en véél goedkoper alternatief bieden dan luchtvracht. Dat onze bestaande klanten deze dienst waarderen, blijkt wel uit de groei van het aantal transporten vanuit Turkije. Rhenus biedt deze dienst niet alleen aan vanuit Istanbul, maar ook vanuit Izmir en Mersin, plaatsen die beide fashion ademen.

Het mondiale Rhenus netwerk is groot en biedt transport- en consolidatiemogelijkheden via alle overige modaliteiten waaronder lucht- en zeevracht. Door gebruikmaking hiervan wordt uw supply chain niet alleen duurzamer, maar bieden we u ook de kans om te besparen op transportkosten middels het bundelen van uw goederenstromen. Dat wilt u toch ook?

Wilt u meer weten over hoe wij u kunnen helpen?

Neem dan contact met ons op via Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken of telefonisch op 010-283 1750. Wij helpen u graag bij het versnellen van uw logistieke proces!