SMCP breidt samenwerking met FashionUnited uit

donderdag 05 december 2013

Fashion retailer SMCP ( Sandro, Maje, Claudie Pierlot ) breidt haar internationale samenwerking met FashionUnited verder uit.

Sandro, Maje en Claudie Pierlot vormen samen het internationale modebedrijf SMCP. Creatief, elegant, verfijnd, zijn woorden die de merken binnen SMCP omschrijven. Door het verenigen van deze drie Franse merken en het combineren van hun stijlen is er een hoogwaardig, toegankelijk en wereldwijd actief modebedrijf ontstaan. SMCP heeft meer dan 550 verkooppunten in meer dan 10 landen.
FashionUnited is het toonaangevende internationale B2B mode platform. Momenteel maakt meer dan 70% van de top 100 modebedrijven gebruik van de FashionUnited vacaturebank.

Zowel FashionUnited als SMCP zijn enthousiast over de vernieuwde en uitgebreide samenwerking en beide partijen kijken er naar uit om samen te werken en samen te groeien in 2014.

SMCP zal gebruik maken van de FashionUnited vacaturebank voor de mode voor het plaatsen van vacatures en het aantrekken van kandidaten in Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië, Zwitserland, Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk. Speciale SMCP Employer Branding Pagina's zullen op de lokale FashionUnited websites worden aangeboden.