Samenwerking Oger by Stef beŽndigd

woensdag 06 juni 2012

Mannenmodemerk Oger en winkeleigenaresse Stephanie van Merkesteijn hebben besloten om de samenwerking voor de Oger by Stef winkel in Enschede vanaf 1 augustus te beëindigen. Oger laat in een persbericht weten dat Van Merkesteijn de herenwinkel verder zal gaan voeren onder de naam Stef.

In 2009 ging Van Merksteijn de samenwerking aan met Oger Lusink om Oger by Stef op te zetten, maar na drie jaar zal de ondernemer alleen verder gaan. “In de afgelopen periode heeft Stephanie geleerd om haar eigen identiteit en uitstraling op het gebied van herenmode verder vorm te geven. In goed overleg is besloten dat zij dit in de toekomst op eigen kracht zal gaan doen. Daarnaast sluiten haar nieuwe ideeën voor een Stef herenmodezaak beter aan bij haar huidige damesmodezaak Stef,” aldus een woordvoerder van Oger.

Oger ontwikkelt en produceert eigen herencollecties in Italië en verkoopt diverse andere Italiaanse herenmerken. Het bedrijf heeft vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Antwerpen en Haarlem.