Softwear iPad kassa

vrijdag 20 juli 2012

Weer zo'n wolk van een lancering! Softwear heeft zijn nieuwste online kassa zo ontwikkeld dat deze ook op een iPad te gebruiken is. De iPad kassa is speciaal ontwikkeld voor de modebranche. Hij ziet er niet alleen mooi uit het is ook een volwaardige Softwear kassa. Want rijden in een Mini is alleen leuk als ook de motor goed werkt.

Off-line door verkopen
Heeft u even geen internet verbinding? Geen probleem, de kassa draait gewoon off-line door en alle transacties worden opgeslagen. Zonder onderbreking, zonder dat u het merkt. Zodra u weer verbinding heeft met het internet, worden alle transacties direct gesynchroniseerd.

Online & koppelen
Doordat het systeem online draait (u werkt immers in de cloud) zijn ook alle gegevens in uw back-office real-time. Uw management rapportages zijn op ieder gewenst moment up-to-date. Met de iPad kassa bent u vooral flexibel want u zit niet vast aan een toonbank. U kunt overal met een gerust hart afrekenen, voorraad controleren en uw klantenbestand bijwerken. De iPad kassa is te koppelen met o.a. een pinapparaat, printer en scanner.

De iPad kassa is net als de Smart WebApp (management rapportages op de smartphone), en Order WebApp (order entry app) onderdeel van Softwear2mobile. Moderne oplossingen gekoppeld aan het Softwear automatiseringspakket bieden de zekerheid dat alle informatie over uw collectie en voorraad altijd up-to-date en binnen handbereik is.

Over Softwear
Softwear neemt op innovatieve, moderne en vooral eenvoudige wijze de totale IT-zorg uit handen. Wij kunnen voor iedere winkel, winkelketen, importeur, agent of groothandel een passende oplossing leveren. Het Softwear automatiseringspakket bestaat uit verschillende modules. U kunt in één keer meerdere modules gebruiken, of in eerste instantie alleen de basismodules; ons prijsniveau en uitmuntende service blijven hetzelfde.

Alle mogelijkheden die de online wereld biedt, gecombineerd met heel veel ervaring in de modebranche, retail & wholesale, komen samen in het Softwear systeem.

Meer informatie of een offerte op maat:
Tel. (+31) (0)75 6407444
E-mail: Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
www.softwear.nl

Softwear brengt mode experts dichter bij elkaar!