TMO Fashion Business School lanceert Business Battle

donderdag 26 september 2013

TMO Fashion Business School lanceert de TMO Business Battle tijdens de Onderwijsbeurs Zuid in Eindhoven op 27 en 28 september. De hoofdprijs is een volledige studiebeurs voor de erkende Bachelor of Business Administration (BBA) in Fashion aan de particuliere TMO Fashion Business School. TMO wil met deze Battle ondernemerschap, lef en attitude bij de deelnemers stimuleren en de meest excellente deelnemer toelaten tot haar unieke onderwijsprogramma.

De TMO Business Battle is een wedstrijd bestaande uit drie pittige opdrachten en een finale, waarin de deelnemers hun commerciële talent en hun modegevoel moeten laten zien. In de eerste fase van de wedstrijd voeren de deelnemers opdrachten uit. Zij worden bijgestaan door business experts (oud- studenten van de opleiding) en beoordeeld door een jury van TMO-docenten. In de finale strijden de drie deelnemers met de meeste punten om een volledige studiebeurs voor de Bachelor of Business Administration (BBA) in Fashion, aan TMO Fashion Business School.

Ondernemerschap, lef en attitude

Met deze Battle, waarin ondernemerschap, lef en attitude van deelnemers een belangrijke rol spelen, wil TMO scholieren laten ervaren hoe de fashion business in elkaar zit. Chris van Veldhuizen, Manager Curriculum bij TMO: “Dit is niet zo maar een wedstrijd, dit wordt een spannende competitie van enkele weken op het scherpst van de snede. Daarom is motivatie een belangrijk selectiecriterium. Wij willen de toekomstig student uitdagen. De scholier die als winnaar uit de bus komt bewijst dat hij of zij de studie aankan.”

Antwoorden op de vragen van morgen

Theo Rauch, directeur TMO Fashion Business School: “De Battle is in lijn met de nieuwe koers van TMO. De pijlers „mode‟ en „ondernemerschap‟ vormen het fundament van de nieuwe naam: TMO Fashion Business School. De nieuwe naam en marktbenadering passen beter bij de waarden en inhoud van de opleiding die we bieden. We hebben een rijke geschiedenis, maar kijken vooral naar de toekomst door vandaag al de antwoorden op de vragen van morgen te geven. Alumni van TMO zijn business innovators; commerciële talenten met het vermogen het landschap van fashion business naar hun hand te zetten. Die kracht willen we in onze herpositionering én met deze campagne voor het voetlicht brengen.”

Inschrijven

TMO heeft voor de Battle een online platform ontwikkeld op www.tmobusinessbattle.nl. Hier kunnen deelnemers zich onder andere inschrijven, opdrachten uploaden, high scores bijhouden en contact onderhouden met de business experts, docenten en elkaar.

Over TMO Fashion Business School

TMO is dé hbo-opleiding voor commerciële managementfuncties in fashion. TMO ontstond ruim 25 jaar geleden vanuit de vraag om het ánders te doen in de modebranche. Door vandaag een antwoord te hebben op de vragen van morgen, kunnen we ook in de toekomst pionierend en ondernemend het verschil maken in Fashion Business.