Topman Euretco naar bestuur GS1

donderdag 28 november 2013

Euretco-directeur Harry Bruijniks is toegetreden tot het bestuur van GS1 Nederland, een organisatie die, samen met bedrijven, verbeteringen in de keten realiseert. De Euretco-topman zal de mode- en sportsector vertegenwoordigen in het bestuur.

Bruijniks is sinds zeven jaar directievoorzitter van Euretco: de grootste retailservice-organisatie voor zelfstandig ondernemers in de mode-, wonen-, sport- en mediabranche."Ook Euretco en de bij ons aangesloten zelfstandige ondernemers en leveranciers zijn gebaat bij zoveel mogelijk efficiëntie in logistiek en infrastructuur. Vanuit het bestuur van GS1 draag ik graag bij aan verdere verbeteringen die daarvoor nodig zijn,” zegt Bruijniks.

Over samenwerken zegt Bruijniks: "Aan de voorkant laten ondernemers hun eigen, unieke gezicht aan de consument zien. Aan de achterkant kunnen we grote efficiëntieslagen maken door krachten en kennis te bundelen. Niet alleen op inkoopgebied, maar zeker ook als het gaat om logistiek en het inrichten van digitale platforms voor onder meer online verkopen. Het delen van informatie met handelspartners wordt steeds belangrijker en dat kan alleen via samenwerking.”