Uw goederen ‘vliegend’ over de weg middels slim en snel transport vanuit Turkije

dinsdag 11 maart 2014

Turkije biedt u, als fashionbedrijf, enorm veel voordelen. In vergelijking met bijvoorbeeld China, ligt Turkije voor Nederlandse ondernemers als het ware om de hoek. Door gebruik te maken van de near sourcing mogelijkheden die dit land biedt, verbetert u de snelheid van leveringen in uw fashion supply chain. Daarbij helpen onze fashionspecialisten u graag, bijvoorbeeld via onze snelle wegtransportdienst die Rhenus Fashion Logistics biedt waardoor u gebruik maakt van een expressdienst voor de prijs van een standaard transport. Zowel uw verpakte als hangende kleding is slechts 3 tot 4 dagen vanuit Turkije onderweg naar Nederland.

Uw transporten die wij op zaterdagnacht vanuit Turkije laten vertrekken, arriveren dinsdagnacht in Nederland. U kunt op woensdag over de ingeklaarde goederen beschikken, waardoor u in de gelegenheid wordt gesteld de kleding voor aanvang van de weekendverkopen in de winkels of webshop te hebben liggen. We zijn ervan overtuigd dat we hiermee een efficiënt en véél goedkoper alternatief bieden dan luchtvracht. Dat onze bestaande klanten deze dienst waarderen, blijkt wel uit de groei van het aantal transporten vanuit Turkije. Rhenus biedt deze dienst niet alleen aan vanuit Istanbul, maar ook vanuit Izmir en Mersin, plaatsen die beide fashion ademen.

Bovenstaande dienstverlening is één van de manieren waarop we inspelen op de behoeften die er leven bij onze klanten. Met de ruim 34 jaar ervaring van onze fashion logistieke experts, bieden wij diverse nieuwe concepten, systemen en passend materiaal.

Het mondiale Rhenus netwerk is groot en biedt transport- en consolidatiemogelijkheden via alle overige modaliteiten waaronder lucht- en zeevracht. Door gebruikmaking hiervan wordt uw supply chain niet alleen duurzamer, maar bieden we u ook de kans om te besparen op transportkosten middels het bundelen van uw goederenstromen. Dat wilt u toch ook?

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken of telefonisch op 010-283 1750.