Veel damesmerken op De Inkoopdag | The Buyersday SS14

dinsdag 11 maart 2014

Maandag 14 april 2014 start de tweede editie van De Inkoopdag | The Buyersday in Amsterdam.

Op de eerste editie afgelopen oktober werden al enkele damesmerken aangeboden zoals de populaire labels Josh V, Circle of trust, Lofty Manner en Eden Schwartz. Het merendeel van de aanwezige merken bestond echter uit populaire herenmerken.

De komende editie biedt inkopers een ruim aanbod van damesmerken. Onder andere American Outfitters, Mavi, B.Loved, Jacky Luxury, Louen the label, Little Mistress, Bloomings en Sisters Point maken op 14 april hun debuut op De Inkoopdag | The Buyersday.

Desgevraagd laat De Inkoopdag | The Buyersday weten dat de toevoeging van damesmode een van de belangrijke verbeteringen is ten opzichte van de vorige editie. “Wij hebben de laatste maanden veel onderzoek gedaan naar damesmerken, in het bijzonder damesmerken die in het buitenland al het nodige succes genieten maar in Nederland nog niet of nog niet optimaal verkrijgbaar zijn. Wij willen de bezoeker de gelegenheid geven midden in het seizoen op ontdekkingsreis te gaan en hun strategie aan te passen. Zo blijft het aanbod in de winkels interessant voor de moderne consument. ”

Met onder andere deze uitbreiding lijkt de komende editie van De Inkoopdag | The Buyersday een nog completere oplossing te bieden voor de hedendaagse inkoper.

De komende editie van De Inkoopdag | The Buyersday vindt plaats op maandag 14 April in Amsterdam.