Vendit heeft koppeling met fashioncheque gerealiseerd

dinsdag 20 november 2012

De fashioncheque is dé giftcard voor de modebranche. Meedoen aan fashioncheque betekent extra omzet voor de modebranche én voor de specifieke ondernemer.

Vendit stelt de koppeling met fashioncheque kosteloos beschikbaar zodat VMSII gebruikers de fashioncheque, na instelling door Vendit en door fashioncheque, kunnen accepteren als betaalmiddel. Daarnaast kan VMSII de fashioncheque ook uitgeven. De fashioncheque wordt zeer eenvoudig herkend door het scannen van de unieke EAN code. De inname wordt automatisch in VMSII verwerkt en verstuurd naar fashioncheque zelf. Bij de verkoop van een fashioncheque wordt de kaart pas officieel geactiveerd nadat de betaling van de klant binnen is. Tevens kunnen klanten op de kassatelstrook de barcodenummers van de verkochte fashioncheques te allen tijde terugvinden.

Ook de resultaten zijn goed te overzien. In een gespecificeerde omzetgroep staan de hoeveelheid verkochte fashioncheques en in het betaalwijze-overzicht kan er in één oogopslag worden gezien hoeveel fashioncheques er zijn ingenomen. Jan van Herwijnen, Sales Director fashioncheque: ‘Wij zijn blij te kunnen melden dat de fashioncheque nu ook in VMSII kan worden verwerkt. Dit is voor het eerst dat een leverancier ons benaderd heeft voor een koppeling met fashioncheque. Normaliter gaat dit via een gedeelde klant, die om een koppeling tussen de softwareleverancier en fashioncheque vraagt. Vendit echter geeft haar klanten de mogelijkheid om hier, op een zeer laagdrempelige wijze, gebruik van te maken. Zonder additionele kosten!’

Over fashioncheque
fashioncheque is de meest fashionable cadeaucheque van Nederland. Het is de leukste manier om fashion cadeau te krijgen en cadeau te geven. Van avondkleding tot jeans en van accessoires tot schoenen; fashioncheque is er voor iedere maat en smaak en is te besteden bij kleine én grote ketens in ieder segment en bij boetieks. De giftcards zijn te koop bij aangesloten modewinkels, PostNL Postkantoren, Primera, Staples Office Centre en in de webshop via www.fashioncheque.com.

Over Vendit
Vendit is een softwareproducent die zich sinds 1986 richt op de automatisering van retail, groothandel en franchise- en inkooporganisaties. Inmiddels is Vendit, met haar softwaresysteem VMSII®, uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende producenten en leveranciers van automatiseringsoplossingen, met meer dan 8.000 gebruikers in meer dan dertig branches. De focus van Vendit ligt niet alleen bij goede software die voorziet in de belangrijkste functies en dagelijkse behoeften van de gebruiker, maar ook bij software die stabiel en eenvoudig in het gebruik is.

Kijk voor meer informatie over Vendit op www.vendit.nl