Waalwear Men Sales Portal

vrijdag 06 augustus 2010

Waalwear Men is dit verkoopseizoen gestart met een nieuwe Sales Portal. Deze Sales portal biedt een scala aan mogelijkheden voor vertegenwoordigers en agenten om-via hun eigen account op de Sales Portal- orders aan te maken en up-to-date artikel- en klantinformatie in te zien, zodat ze de klanten tijdens het verkoopproces zo goed mogelijk kunnen bedienen.

Frank Biegstraaten, IT Manager van Waalwear Men: “Het snel en efficiënt online zetten van fashion artikelen vereist dat de E-Commerce tool die je gebruikt fashion specifieke functionaliteiten biedt, zoals uitgebreide maatschema’s, kleur- en stofdetails, flexibiliteit en precies voldoende productinformatie. Dit zijn absolute “must haves” in de fashionmarkt. In de loop van dit jaar zullen we op dit platform ook starten met een B2B toepassing, waardoor we optimaal gebruik maken van online mogelijkheden om onze klanten te bedienen.“

Net als Waalwear Men, kunt u met Marketsquare4Fashion profiteren van één standaard e-commerce oplossing die de vereisten uit de fashionmarkt, e-commerce en jarenlange ervaring in Fashion IT bij elkaar brengt. De standaard koppeling met Microsoft Dynamics NAV biedt u een voorsprong in zowel het gebruikersgemak als in de implementatie snelheid. Daarnaast profiteert u van de continue technologische ontwikkelingen in functionaliteit in combinatie met gebruik van de laatste marketing- en internettrends.

Of u nu aan bedrijven of consumenten wilt verkopen of de verkoop van uw collecties via agenten/vertegenwoordiger wilt bevorderen: Met Market-Square4Fashion zet uw product snel en efficiënt online.