Welkom op Plein13Amsterdam

dinsdag 20 januari 2009

Plein13 Amsterdam wordt gelet op de grote openstelling van showrooms in het World Fashion Centre en een aanvullend assortiment van merken niet gevestigd in het World Fashion Centre alsmede de aandacht voor duurzame mode een goed evenement.

Modeshows zijn er in WFC Beursplaza en de 1e verdieping van Fashion Garden. Een inkooppresentatie wordt verzorgd door Textilia samen met merken gevestigd in het World Fashion Centre. In de hoofdentree zal vanaf 12.00 uur verder een wijnproeverij en een bonbonproeverij zijn. Uiteraard wordt een pendelbus verzorgd naar de RAI. Rond 17.00 uur wordt door de Huurdersvereniging een borrel aangeboden in Cafe Defile.

Vele showroomhouders hebben relaties uitgenodigd voor een bezoek aan hun showroom. Op verschillende plaatsen worden door showroomhouders nog meer activiteiten ondernomen om de detaillist te verwennen. Juist de aandacht van iedereen voor de noden en wensen van de detaillist maken het evenement tot iets bijzonders. Iedereen is enthousiast over komende zondag.