Werken voor topmerken in Maasmechelen Village

woensdag 25 september 2013

Maasmechelen Village is een unieke locatie om te shoppen en biedt bezoekers in het grensgebied van België, Nederland en Duitsland een buitengewone winkelervaring. De Village bevindt zich in België waar de twee belangrijkste stijlsteden, Brussel en Antwerpen, op ongeveer een uur afstand liggen. Onder andere vanuit Maastricht en Keulen is Maasmechelen Village ook goed bereikbaar.

Het succes van Maasmechelen Village is onlosmakelijk verbonden met het in toenemende mate kosmopolitische profiel van de bezoekers, de iconische merken die je er vindt en de ongeëvenaarde zin voor gastvrijheid en dienstverlening in het merkendorp. Maasmechelen Village is één van de 9 Chic Outlet Shopping® Villages in Europa.

Internationale en Belgische topmerken recruiteren

In de meer dan 100 boetieks van Maasmechelen Village vindt u het hele jaar door Belgische en internationale topmerken tegen sterk verlaagde outletprijzen. Scapa, Scotch & Soda, Hugo Boss, UGG® Australia, Versace, Furla, Escada, Peuterey, Liu Jo, Le Creuset, Karen Millen, Hackett, Calvin Klein Underwear, Levi’s, Gant, 7 For All Mankind, Björn Borg, Ted Baker, en Clarks zijn slechts enkele van de topmerken die vertegenwoordigd zijn in Maasmechelen Village. Stuk voor stuk zijn dit grote namen in de mode en prachtige brands om voor te werken. Heb jij altijd al voor jouw favoriete merk willen werken, dan is dit je kans!

Op 21 oktober, tussen 10u. en 20u. gaan meer dan 50 mode- en lifestyle merken die in Maasmechelen Village gevestigd zijn, op zoek naar 100 nieuwe, uitzonderlijke medewerkers.

Als mode jouw passie is, service jouw tweede natuur, je verschillende talen spreekt en je ervan droomt in een dynamische en sterk presterende omgeving te werken, kom je dan op 21 oktober tussen 10 en 20 uur tijdens korte interviewsessies rechtstreeks aan de recruiters van deze merken voorstellen.

Registreer je hier >>