Oger opent in Enschede met Van Merksteijn

donderdag 02 juli 2009

Samen met Peter en Stephanie van Merksteijn opent Oger Fashion in september een winkel in Enschede. Dat zijn Oger Fashion en de familie Van Merksteijn op 1 juli overeen gekomen. De winkel krijgt de naam Oger by Stef. Peter en Stephanie van Merksteijn zijn samen eigenaar van het modebedrijf Stef, dat in Enschede ook al een winkel in damesmode heeft. De samenwerking kwam op een goed moment, vertelt Sander Lusink van Oger: “Doordat de winkel van Robert Nederveen weg gaat uit Enschede, was er een kans voor Oger om ook in het Oosten van het land te beginnen.”

Aangezien Oger onlangs echter nog een winkel opende in Antwerpen, heeft dat volgens Lusink op dit moment prioriteit. “Daar hebben we nu onze handen vol aan.” Vandaar dat de winkel wordt geopend in samenwerking met Stephanie en Peter van Merksteijn. De collectie is gelijk aan de overige winkels van Oger: Pakken van alle Italiaanse topmerken, aangevuld met de Oger labels. Ook zal maatwerk een belangrijk onderdeel van de collectie zijn.

Stephanie Van Merksteijn ziet deze vestiging van Oger als een springplank naar Duitsland. In een persbericht laat ze weten ervan overtuigd te zijn dat het totale Ogerconcept goed zal aanslaan in het oosten van het land.