• Home
  • V1
  • Leads
  • Zes nieuwe winkels voor Sandwich

Zes nieuwe winkels voor Sandwich

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Leads

Sandwich opent deze maand maar liefst zes nieuwe winkels. De eerste drie gaan aanstaande donderdag open in Breda, Tilburg en Veenendaal. Op 12 maart volgen er nog twee in Eindhoven en een filiaal in Almere. Daarmee komt het totaal aantal eigen winkels van Sandwich in Nederland

op twintig. Het vloeroppervlak van de te openen Sandwich Shops varieert van
120 tot 200 vierkante meter. Voor het interieur zijn materialen als hout, roestvrij staal en natuursteen gebruikt. In iedere winkel is bovendien een zithoekje met koffiecorner geplaatst.

Sandwich heeft volgens country manager Rudolf van Gompel de
laatste jaren een enorme groei doorgemaakt. "Sandwich heeft in
Nederland steeds meer trouwe fans." Naast de eigen winkel wordt het damesmodemerk hier nu op zo'n 450 punten verkocht. Ook internationaal gaat het goed. Het merk wordt nu in 25 landen verkocht en is sinds kort ook in de Verenigde Staten actief, waar het merk in september met veel tam tam een winkel opende in Las Vegas. In januari van dit jaar werd Sandwich door het Britse vakblad Drapers voor de tweede keer uitgeroepen tot het best verkopende damesmodemerk van Groot-Brittannië.

Sandwich werd in 1981 gelanceerd door de Veldhoven Groep en creatief directeur Henriëtte Daniëls. De merken No-No en Stills behoren ook tot de Veldhoven Groep.

Sandwich