Hoeden van Kiboots x Eudia

dinsdag 17 januari 2012

In de Amsterdamse conceptstore van Kiboots zijn naast kleurrijke 'tapijt'-laarzen nu ook hoeden te vinden. Het schoenenlabel heeft namelijk in samenwerking met Eudia drie hoeden en twee fascinators (haaraccessoires) gemaakt. Prijzen beginnen bij respectievelijk 275 en 75 euro. Wie een hoofddeksel in een andere kleur wil, kan daarvoor een bestelling plaatsen via Kiboots.

Het is de eerste keer sinds de oprichting van Kiboots dat het merk de handen ineen heeft geslagen met een ander modebedrijf. Maar, het merk van Jovanna Kruitbosch en Martijn Lugtigheid bestaat ook nog niet zo lang. Echter, sinds de oprichting zo’n 1,5 jaar geleden, zijn veel soortgelijke laarzen op de markt gebracht, onder andere door ketens als Sacha en Zara.

Kiboots heeft achttien verkooppunten in Nederland, België en Frankrijk, een webshop en één eigen winkel. De Kiboots-winkel in de Utrechtsestraat huist naast de eigen collectie voor mannen en vrouwen, sieraden van Fashionology, vintage-items uit New York en een steeds wisselende collectie van ontwerptalent. Momenteel is dat kleding van Marloes Blaas.