Raf Simons voor Fred Perry

donderdag 27 februari 2014

Naast het werk voor Dior en zijn eigen labels heeft Raf Simons tijd gevonden om een nieuwe collectie voor Fred Perry te ontwerpen. De Belgische ontwerper en het Britse mannenlabel werken voor de negende keer op rij samen. De iconische Fred Perry-polo staat in het middelpunt van de collectie.

De Fred Perry x Raf Simons-collectie bestaat naast polo's uit sportieve jasjes, truien met v-hals, pantalons, een tas en mutsen. In kleuren als oranje, paars en blauw. De polo's zelf kregen grafische prints: een wit T-shirt met als accent een zwart-wit geprinte kraag, maar ook op pop-art geïnspireerde T-shirts met all over-print.

De kleding en accessoires worden gepresenteerd in een video en een reeks foto's, allen gemaakt door fotograaf Willy Vanderperre. Olivier Rizzo, die regelmatig met Simons en Vanderperre samenwerkt, was verantwoordelijk voor de styling.

De collectie die bestaat uit 29 stuks is vanaf heden verkrijgbaar in alle Fred Perry Laurel Wreath Collection shops en in België en Nederland in de webshop van het label.