HENRY GROSSFELD MODEAGENTUREN BV
Showroom: World Fashion Centre 4.04.20 Kon.Wilhelminaplein 1 1062 HG Amsterdam
Postbus 69431 1060CL Amsterdam Tel. 020-4080720 Fax 020-4080721 mail: [email protected]

Wij vertegenwoordigen de merken MAC en ETAGE voor Noord - Nederland, ESTEVE en C`EST PETIT voor heel Nederland.
Voor meer informatie kunt u ons bellen, faxen, mailen of inloggen op de genoemde sites. U kunt ons natuurlijk ook altijd op onze showroom in Amsterdam bezoeken en de merken vrijblijvend bekijken.MAC

MAC

De gedachte achter MAC begint in 1973, wanneer de heer Max Gansbühler uit Wald/ Rossbach, Duitsland, het idee heeft om een perfect passende broek voor de vrouw op de markt te gaan brengen. De modellen die volgen, zijn van een uitstekende kwaliteit en hebben een perfecte pasvorm.

Kort na de eerste leveringen neemt de productie in sneltreinvaart toe. Snelheid, pasvorm, kwaliteit en een goede prijsverhouding blijken de sleutel tot succes te zijn. De markt vindt in MAC een betrouwbare en flexibele partner die garant staat voor een snelle levering.

MAC werkt met een concept van zes collecties per jaar. Daardoor ontvangt de klant altijd de juiste items op het juiste moment. Een uitgebreid NOS-programma zorgt voor continuïteit met basics, en flashes voor aanvulling met modieuze items in het seizoen.

www.mac-grossfeld.nl

ESTEVE

Het gevoel voor vernieuwing en hard werken zijn de sleutelwoorden voor het succes van dit bedrijf, dat gevestigd is te Igualada (Barcelona) in Spanje. Dit valt niet toe te schrijven aan één persoon, maar aan de hechte samenwerking van alle leden van dit unieke familiebedrijf, dat is ontstaan begin dertiger jaren.

Sinds 1984 heeft Sita Murt de leiding van het bedrijf in handen. Na een studie design en breitechnieken is zij snel bekend door de combinatie van creativiteit en ondernemingsgeest. Vandaag de dag is ESTEVE één van de toonaangevende breimerken voor dames in Spanje, met een groot aandeel in export naar vele landen.

De collecties zijn niet alleen bijzonder door de vernieuwende materialen, maar ook door de hoogwaardige afwerking, kwaliteit en styling. ESTEVE is op vrijwel alle belangrijke beurzen in Europa present. Zij neemt al vele jaren deel aan de catwalk in Madrid en sinds kort ook aan die in Barcelona.

www.esteveaguilera.comESTEVE


ETAGE

ETAGE

ETAGE is opgericht in 1992 als leverancier van modieuze outerwear voor dames. Als dochter van Brandtex, het grootste Scandinavische modeconcern, wordt ETAGE tegenwoordig gerund door een professioneel, jong team. Het hoofdkantoor zit te Arhus in Denemarken.

ETAGE heeft een sterk concept ontwikkeld - functionele en tijdloze mode, gecombineerd met een eenvoudig en harmonieus design. Begonnen met Denemarken, is ETAGE uitgegroeid tot een internationaal opererend bedrijf, dat aan negen Europese landen levert. De export beslaat 80% van de omzet.

De voordelen van ETAGE op een rij:
De collectie van ETAGE bestaat uit modieuze, commerciële jassen en jacks met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding en een hoge marge;
De designers van ETAGE reizen de hele wereld af voor nieuwe stoffen en trends;
ETAGE is een betrouwbare partner met betrekking tot kwaliteit en punctuele leveringen.

www.etage.dk