Volop keus in trendy kindermode

Van de A.U.B. Stores mag het voorjaar van start gaan! De jeugdmode-speciaalzaken bieden in het nieuwe seizoen een trendy en eigentijdse collectie waar kids & teens mee voor de dag kan komen. Het gebruik van stoere materialen en veel kleuren geven de collectie een eigentijds gezicht.

Jongens en meiden in de leeftijd van 0 tot 14 jaar kunnen bij A.U.B Stores hun hart ophalen.

De winkels bieden een uitgebreid aanbod leuke kleding volgens de laatste trends. Stoer of romantisch, rustig of opvallend; de collectie van A.U.B. Stores biedt het allemaal. Hierdoor is er voor elk kind altijd wel een passende outfit te vinden.

Tegen een stootje
Kwaliteit is een belangrijk gegeven. Kinderen spelen graag. Hun kleding moet dus tegen een stootje kunnen. Het laatste waar ze op moeten letten is hun kleren. Daarnaast wordt door de A.U.B. Stores rekening gehouden met de verschillende smaken en wensen van kids en teens. Het resultaat is een ruim kwaliteitsassortiment: broeken, bermuda’s, rokken, shirts, blouses, jurken en nog veel meer volgens de laatste trends.

De jongens kunnen dit seizoen bij de A.U.B Stores een stoere collectie verwachten. Het kleurenpalet bestaat stoere tinten als grijsblauw en kahki en vrolijk kleuren als rood, oranje en geel. Qua prints zien we veel nummerprints en gotische letters.

Bij de meidencollectie staat de romantiek centraal. Maar ook stoer is hier het sleutelwoord.

Diverse extra’s als rouches, veters en glitters geven de kleding net dat beetje extra. Uiteraard ontbreekt de kleur roze niet binnen de meidencollectie.

A-merken
A.U.B. Design en Tiger Bay zijn de sterke eigen labels van de A.U.B. Stores. Kenmerkend voor deze eigen lables is de scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Ook de grote merken Rags, RFG, Eager Beaver, Bad Boys, Cakewalk en Ministars worden verkocht. Afhankelijk van de vestiging worden ook merken als Esprit, Hookipa, Replay, Diesel, Gaastra, Mexx, Kiekeboe en Jottum aangeboden.

A.U.B. Stores zijn samenwerkende jeugdmode-speciaalzaken met 21 winkels verspreid over Nederland. Naast een actuele collectie onder eigen label bieden de A.U.B. Stores een ruime keuze aan mode van grote A-merken. De winkels onderscheiden zich door een persoonlijk en deskundig advies. Een goede service staat bij de A.U.B Stores ook hoog in het vaandel. A.U.B. Stores, de beste keuze.

18 maart 2003
http://www.cakewalk.nl
http://www.kiekeboekids.com
http://www.badboys.nl

 

AUB STORES BIEDEN VOOR ELK KIND WAT WILS

De AUB stores zijn helemaal klaar voor komend modeseizoen. De winkels kenmerken zich door een uitgebalanceerde collectie, die voor elk kind wat wils biedt. Binnen de collectie voorjaar/zomer 2002 spelen kleuren een belangrijke rol. In combinatie met stoere stoffen wordt een eigentijdse look gecreëerd.

Volop keuze
Alle kids en teens zijn bij de AUB Stores van harte welkom. De collectie die wordt aangeboden, richt zich op de leeftijdsgroep van 2 tot 12 jaar. De kinderen kunnen rekenen op een aanbod stoere, opvallende kleding volgens de laatste trends in modeland. Een nieuwe, uitgebreide collectie waar voor iedereen wat bij zit.

De smaak van kids en teens
Bij de totstandkoming van de collecties is er uiteraard rekening gehouden met verschillende smaken en wensen van de kids en teens. Binnen de uiteenlopende collecties neemt kleur een belangrijke plek in. Het kleurenpalet is enorm groot. Basic kleuren als blauw, wit, khaki en zand worden afgewisseld met felle kleuren als roze, paars, rood en oranje. Ook bij het gebruik van verrassende details is geluisterd naar de wensen van kinderen. Zakjes, poppetjes met wollen vlechten, rafels en strass-steentjes zijn het resultaat. Daarnaast is kwaliteit ook heel belangrijk. De kleding moet tegen een stootje kunnen. Tenslotte ravotten de kids graag. Ze moeten dan geen rekening hoeven houden met hun kleren. De AUB Stores bieden een breed assortiment: broeken, rokken, truien, blouses, jurken en nog veel meer. Ook accessoires als sokken, petjes en sjaaltjes zijn in de collectie opgenomen.

Spijkerstof
Het komende seizoen staat in het teken van de revival van spijkerstof. Spijkerstof is weer cool. De stof is in vele varianten te krijgen: stone washed, met rafels, strass-steentjes, licht of donkerkleurg, al dan niet als spijkerbroek, -rok of -jasje. Felle tinten of de combinatie
rood /wit /blauw geven de outfit een hippe en stoere look.

Rags, RFG en Eager Beaver
De collecties van Rags, RFG en Eager Beaver nemen een bijzondere plaats in binnen het assortiment deze zomer. De collecties hebben een volwassen en trendy uitstraling; veel trends die in het volwassen segment spelen, zijn voor deze collecties vertaald naar kids en teens. Zo zijn er afgewassen sweats, dirty denims, denim jackets met de nu zo populaire buttons, tijgerprints, rafels, badges op T-shirts en andere stoere details. Retro invloeden als fifties preppy, punk, 70's en rock 'n roll vzijn op een speelse manier in de kleding gemixt en verwerkt.

Positie
AUB Stores zijn samenwerkende jeugdmode-speciaalzaken met 24 winkels verspreid over Nederland. Naast een actuele collectie onder eigen label, AUB-design, bieden de AUB Stores een ruime keuze aan mode van onder meer de A-merken Rags, RFG, Eager Beaver, Esprit, Ministars, Bad Boys & Girls, Cakewalk en Salty Dog. De winkels onderscheiden zich door een persoonlijk en deskundig advies. Een goede service staat bij de AUB Stores ook hoog in het vaandel. AUB, de beste keuze.

Voor meer informatie: 033-253 2387